2010-07-27

PAKEJ MELANCONG KE BANDUNG


I’m going to Bandung this coming December with sang suami and my sister. So aku nak ajak la korang pegi sama ngan aku…tapi duit sendiri la ye…sbbnye aku rasa pakej ni murah gile…base from feedback from kengkawan yg dah pernah pegi ikut pakej Che Wan ni, semua kata BEST!!!! Sbbnye Che Wan ni deal terus ngan org sana bukan ngan travel agent kat Mesia ni….

So apalagi korang? JOMLA…….below is the full itinerary….and kalu berminat, contact je no. kat bwh ni…


BANDUNG, HERE I COME!!!!!!!!


BANDUNG/PUNCAK/JAKARTA
FULLBOARD PACKAGES
05 DAY / 04 NITE
06 DISEMBER HINGGA 10 DISEMBER 2010


Day 1 Jakarta Airport Arrival. 06 Disember( Dinner)

Sampai airport jakarta di jemput dan bertemu dengan tour guide kami kemudian makan malam setelah itu melanjutkan perjalanan ke bandung sampai check in hotel dan rehat

Day 2 Bandung Tour & Shopping. 07 Disember ( Breakfast,Lunch,Dinner )

Setelah makan pagi di hotel melawat ke Gunung Tangkuban Perahu kemudian melanjutkan program shopping pasar baroe.

Day 3 Bandung Tour & Shopping. 08 Disember ( Breakfast,Lunch,Dinner )

Setelah makan pagi di hotel kemudian melanjutkan program shopping factory outlet

Day 4 Bandung/Puncak/Jakarta. 09 Disember ( Breakfast,Lunch,Dinner )

Setelah makan pagi di hotel check out melanjutkan perjalanan ke puncak bogor setelah sampai dan lunch puncak kemudian program visit safari park (Dimana wild animal berjalan bebas dalam jungle kita melalui dengan bus very interisthing) kemudian kembali ke melanjutkan perjalanan ke Jakarta. check in Hotel dan rehat.

Day 5 Jakarta/Kuala Lumpur Departure 10 Disember(Breakfast,Lunch)

Setelah makan pagi di hotel check out kemudian melanjutkan program visit Mangga dua@ Tanah Abang, monas dan masjid terbesar se-Asia istiqlal sebelum melanjutkan perjalanan ke airport untuk penerbangan kembali ke Malaysia.

*tertakluk kepada perubahan jadual program

Harga package 5hari 4Malam/ Pax

6 tahun ke atas dan dewasa : RM 950.00 seorang

2 tahun hingga 5 tahun :
RM 580 seorang

Bawah 2 tahun:
RM 100.00 seorang

Minimum Peserta : 20 orang

**Harga package akan berubah selepas bulan Julai (bergantung kepada harga tiket kapalterbang)

Harga termasuk :

Tiket Kapalterbang KLM (pergi dan balik)
Transport dari UPSI ke KLIA (pergi dan balik)
Hotel 3 malam bandung 1 malam Jakarta
Transport Bus comfort air-conditioned
Makan,Minum( 8 Kali) dan tour sesuai program
Tour : Gunung Tangkuban Perahu & Safari Park
Mineral water
Guide local
Parking n entry ticket lawatan
Insuran Perjalanan

***Tidak termasuk cukai airport dari Jakarta ke Kuala Lumpur
( Rp. 150.000.00 = RM55.00 seorang)

Bayaran:

2 Kali bayaran:

Hujung bulan Julai
- RM 400.00 seorang dewasa (untuk pembelian Tiket Kapalterbang)
- RM 300 seorang Kanak-kanak
- Bawah 2 tahun :
RM 100 seorang

- Hujung bulan November (bayaran selebihnya)

Interested ? Do call Wan, 0125970647.


3 comments:

Anonymous said...

kak anis..

kalo pakej 3 hari je takde ek???

fishah

Anonymous said...

harga pakej terkini xde ker.. untuk hujung tahun 2012.. pakej 3hr, 4mlm

Anonymous said...

I alwaуs used to read paragrаph in news pаpeгs but now aѕ I аm a uѕer οf web so from now
I аm using nеt for contеnt, thаnks tο ωeb.


Also νisit mу wеb blоg ::
Watch Dallas Season 2 Episode 9